#1 21-02-2008 16:30:34

amunt
Membre

Josep Heras es preocupa per l'educació a Sant Isidre

Josep Heras pregunta a Camps on està el nou col·legi Nicolau Primitiu que prometé tres dies abans de les eleccions



El president d'Esquerra-VLC, Josep Heras, ha explicat que tres dies abans de les passades eleccions municipals i autonòmiques, el govern Camps instal·là una tanca publicitària on anunciava la construcció del nou col·legi públic Nicolau Primitiu, al barri de Sant Isidre. 9 mesos després encara no han començat les obres. Per a Heras, "aquest és un exemple més del comportament bipolar del PP: per un costat, bona cosa de propaganda omplint-se la boca amb sanitat i educació, i per l'altre, la realitat és que no inverteixen un euro en l'educació pública".

Heras ha dit que "el govern Camps no té vergonya, perquè a les escoles privades i concertades no els falta de res mentre castiga a l'escola pública a convertir-se en una opció marginal, tipus ghetto d'immigrants i on van els fills dels pobres. Nosaltres reivindiquem una escola pública integradora, de qualitat i on els xiquets tinguen totes les dotacions adequades, informàtiques, bibliogràfiques i esportives per al seu correcte desenvolupament".

El dirigent republicà ha acabat preguntant-se "a què espera el senyor Camps per a començar les obres d'aquest col·legi tan necessari per al barri de Sant Isisdre. No sabem quina excusa o quin enemic extern estarà buscant-se per a dissimular la seua incompetència, i no sabem tampoc per què Rita no obri la boca, quan es deu a tots els veïns de la ciutat". 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

#2 23-02-2008 08:33:51

Re: Josep Heras es preocupa per l'educació a Sant Isidre

Aixó que dius,company,és del tot exacte,visc al barri de Sant isidre i puc confirmar-ho,a més  a més,el tractament del col.legi Sant Isidre(el més nou al barri),és diferent al vell Primitiu,per quina raó?En primer lloc us diré,que el Nicvolau Primitiu té linía en valencià i el Sant isidre no,el Sant Isidre està molt "guapo" i el Nivcolau ,ja veu com està.La directora del Sant Isidre és membre del consell escolar municipal i altres càrrecs que no sé peró sospite,ara bé,puc dir que el nivell académic de Sant ISIDRE és molt millorable(tinc una filla allí)Qüestió de traure conclussions.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.