#1 19-02-2008 15:34:36

amunt
Membre

Morera li recorda a Pons...

MORERA LI RECORDA A PONS QUE L’ÚNICA CANDIDATURA VALENCIANISTA ÉS LA DEL BLOC-INICIATIVA-VERDS

Dimecres 20 de febrer, a partir de les 10:30 hores, hi ha Ple de les Corts. El secretari general del BLOC, Enric Morera, intervé en el primer punt de l’ordre del dia, amb una esmena a la totalitat que ha presentat a la proposició no de llei del candidat del PP, Esteban González Pons, sobre infraestructures, finançament autonòmic i seguretat. Si voleu seguir en directe la intervenció d’Enric Morera, ho podeu fer a través de la pàgina Canal GV. Només heu de buscar, en la columna de novetats, el link Ple de les Corts en directe i cliqueu. A més, adjuntem la nota de premsa de resposta d’Enric Morera al candidat del PP, Esteban González Pons.

El secretari general del BLOC, Enric Morera, li ha recordat a González Pons que l’única candidatura valencianista que es presenta a estes eleccions és la del BLOC-Iniciativa-Verds.

Segons Morera, “un partit que permet que ens furten més de 400 hm3 de l’aigua del Xúquer en la Manxa Oriental, que ens priva d’una policia autonòmica, que prima els interessos de Rajoy a un bon sistema finançament, que no és capaç de comprometre’s a la cessió de les rodalies, com és el Partit Popular, no pot donar lliçons de valencianisme al BLOC, ni molt menys als seus votants, que saben qui porta a terme polítiques pensades i fetes a València, com el BLOC, i que porta a terme polítiques fetes al carrer Gènova de Madrid”.

Morera ha afirmat que “els votants del BLOC es mereixen un respecte per part del senyor González Pons” i li ha recomanat que “no es porte a engany, que els votants del BLOC no tenen res a veure amb els d’Unió Valenciana, que no perda el temps, perquè González Pons sap massa bé que els electors que són més contraris al govern del PP són els del BLOC, per moderats que siguen”.

El secretari general del BLOC ha atribuït les declaracions de González Pons a la seua locuacitat i al seu valencianisme de postal, i ha aprofitat per demanar el vot a tots aquells votants del PP que alguna vegada han confiat en aquest partit i volen polítiques fetes des de València, votants que volen una opció que defense que l’AVE no destrosse l’Horta, que hi haja una policia autonòmica perquè hi haja més seguretat , que hi haja més rodalies i més trens per potenciar el transport públic”.

Morera ha anunciat que demà, en el Ple de les Corts, defensarà una esmena a la totalitat a la proposició no de llei presentada per González Pons en la que “el PP tindrà l’oportunitat de demostrar si de veritat està compromés amb els pobles afectats pel traçat de l’AVE al seu pas per l’Horta, o si tot és un posat de campanya. Pons tindrà l’oportunitat de sumar-se a la proposta del BLOC, feta des del valencianisme, o de no fer-ho i demostrar que el PP és la viva estampa del centralisme de tota la vida, de la política feta i pensada a Madrid”.

Morera li ha recordat a González Pons que amb caps de llista com Federico Trillo els votants del BLOC tenen clar a qui han de votar.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.