#1 28-01-2008 16:11:23

amunt
Membre

Cinema en valencià 2008: a partir del 29 de gener

Cinema en valencià 2008: a partir del 29 de gener                   http://www.uv.es/spl/

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, conjuntament amb l’Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València i en col•laboració amb les universitats d’Alacant, Jaume I de Castelló i Miguel Hernández d’Elx, organitza la quarta edició del Cinema en valencià.

A partir del 29 de gener, i fins al 17 d’abril, més cinema en valencià a la ciutat de València (pel·lícules en versió original o doblades al valencià i films en versió original subtitulada en valencià) i, també, més cinema a Alacant, Castelló, Alcoi, Gandia, Ontinyent i, per fi!, a Elx (consulteu dates i programació).

PROGRAMACIÓ DEL 29 DE GENER AL 28 DE FEBRER (1r BLOC) A VALÈNCIA

Cada dimarts a les 20 h als cines UGC Ciné Cité (CC Campanar. València)
Cinema doblat o original d’actualitat. L’última comèdia de Woody Allen (Cassandra’s Dream); La vida dels altres (‘’Das Leben der Anderen’), una mirada peculiar sobre l’espionatge a l’antiga Alemanya de l'Est; Això és ritme (‘Rhythm is it!’) de Thomas Grube i Enrique Sánchez Lansch, un experiment artístic i pedagògic de l'Orquestra Filharmònica de Berlín amb 250 joves, i, per descomptat, el millor cinema actual fet en la nostra llengua amb El taxista ful de Jo Sol, premiat recentment, i Barcelona (un mapa) de Ventura Pons, i

Cada dijous a les 19 h als Cines Albatros (Pl. fra Lluís Colomer. València)
Cinema subtitulat de qualitat. Irina Palm, de Sam Garbaski; Memòries de la Xina (‘Electric Shadows/Mengying tong nian’), de la jove directora Xiao Jiang; Converses amb el meu jardiner (‘Dialogue avec mon jardinier’), de Jean Becker; Manderlay, del danès Lars Von Trier -la segona part de la trilogia "USA: Land of Opportunity", la primera part de la qual és Dogville-, i Molière, de Laurent Tirard.

Les universitats valencianes amb el cinema en valencià!

Més informació sobre el Cinema en valencià: www.valencia.edu/spl/cinema

Consulteu al març la programació del 2n bloc (del 4 de març al 17 d’abril).

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.