#1 23-01-2008 16:08:16

amunt
Membre

Esquerra-vlc defensa el patrimoni històric valencià

ESQUERRA-VLC DEMANA LA RESTAURACIÓ DE L'ENTORN DE LA MURALLA ÀRAB I LA CREACIÓ D'UN MUSEU



El president d'Esquerra-VLC, Josep Heras, ha demanat la restauració de la muralla àrab i el seu entorn i la posada en valor d'aquests béns culturals del segle XI. Com ha comentat Heras, "qualsevol ciutat europea estaria orgullosa de tindre un patrimoni com el de la muralla àrab, de valor incalculable, i ací Rita i la dreta estan consentint que es degrade".

El dirigent republicà ha afegit que caldria posar en valor de cara a un turisme de qualitat "tot l'entorn de la muralla, en especial el llenç de l'antic hostal de l'Àngel i les torres del carrer de la Mare Vella. Caldria rehabilitar les cases del voltant, sense temptacions de desallotjar a ningú ni enderrocar res, com pretén el PP, i construir un museu en el solar de la plaça de l'Àngel per a divulgar tot el patrimoni arqueològic i històric de l'època de la València musulmana". 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

#2 23-01-2008 21:47:56

montgrony
Membre

Re: Esquerra-vlc defensa el patrimoni històric valencià

El patrimoni natural valencià està quedant destruït per l'especulació urbanística. Pel què fa al patromoni arquitectònic cal preservar el poc que queda. Més valdria tenir un turisme de qualitat que visiti que no un turisme de sol i platja i de "borratxera"


Llegiu "Qüestió de noms "

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.