#1 22-01-2008 12:42:45

amunt
Membre

legalització dels bateigs i els funerals civils

ESQUERRA-XIXONA PRESENTA MOCIONS PER DEMANAR LA LEGALITZACIÓ DELS 'BATEIGS' I ELS FUNERALS CIVILS



El regidor d'Esquerra a l'Ajuntament de Xixona, Mario Carbonell, ha presentat dues mocions demanant la legalització dels actes de benvinguda (els anomenats 'bateigs civils") i els funerals civils. Aquestes mocions seran debatudes el proper dijous 24 al plenari de l'Ajuntament, si bé cal dir que en la comissió informativa, tant l'equip de govern (PSOE) com el grup popular, es van abstindre.

Carbonell considera que "cal donar la possibilitat a tots els xixonencs de poder dur a terme aquest tipus d'actes sense problemes, cosa que ara no és possible, ja que l'única opció és el ritual catòlic". A més, ha afegit que "és una gran oportunitat per a ampliar els drets civils dels xixonencs i fer front a una petició que ens fa pel carrer cada vegada més gent. Si cada vegada hi ha més casaments civils, en un futur hi haurà també molts "bateigs" i funerals civils".

El regidor republicà creu que legalitzar aquestes opcions referma el compromís del municipi "d'avançar cap a una societat més lliure, justa i democràtica, en la qual els drets de les persones gaudisquen d'una protecció preferent; en aquest cas, el de les persones que ens deixen o s'incorporen a la nostra societat". 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.