#1 22-01-2008 12:36:44

amunt
Membre

"som l'esquerra valenciana útil i tornarem a ser decisius"

CERDÀ: "SOM L'ESQUERRA VALENCIANA ÚTIL I TORNAREM A SER DECISIUS EN LA PRÒXIMA LEGISLATURA"



El president d'Esquerra-PV i del grup parlamentari d'Esquerra al Congrés dels Diputats, Agustí Cerdà, ha declarat aquest matí que la candidatura d'Esquerra Republicana és "l'esquerra nacional útil per a millorar les infraestructures i el benestar dels valencians i valencianes". Cerdà, que el proper dissabte presentarà junt als diputats Joan Tardà i Jordi Ramon en el saló d'actes de l'STEPV-IV un llibre per repassar la trajectòria del grup d'Esquerra al Congrés en aquesta legislatura, ha indicat que "el balanç de la feina feta durant aquests quatre anys a Madrid és molt positiu, malgrat que el PSOE no ha cumplit la seua part i s'ha quedat a mitges moltes vegades d'allò que havia promés inicialment".

Cerdà ha assenyalat que Esquerra tornarà a ser decisiva en la propera legislatura, "per seguir avançant en el reconeixement de drets i en el benestar social, i per seguir duent al nostre país cap a la independència. Sense el concurs d'Esquerra no haurien estat possibles propostes com les d'un finançament just per al País Valencià, la millora de la nostra xarxa ferroviària, ajudes al sector de l'agricultura, una nova planificació turística allunyada de la urbanització salvatge o iniciatives de promoció de la llengua catalana".

Recordem que Esquerra presentarà com a cap de llista per València al Congrés a Joan Barres, membre de l'Executiva del partit i ex-alcalde d'Alboraia pel PSPV-PSOE. 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.