#1 19-01-2008 15:51:35

amunt
Membre

El Bloc defensa l'educació pública a Vila-real

El Bloc demana que la matrícula per a la UP de Vila-real es realitze només una vegada a l’any       
 
La setmana passada va quedar obert el període de matriculació per als cursos de la Universitat Popular de Vila-real, i segons ha denunciat el Bloc, «una vegada més s’han produït llargues cues i malestar que els alumnes que les han de sofrir campanya rere campanya». De fet, segons denuncien des d’aquest partit, no és la primera vegada que s’observen cues a l'hora de fer les matrícules, ni que es fa la promesa que prompte es podrà tramitar també per internet, cosa que fins ara no s'ha fet.

Els valencianistes han advertit que des de fa temps els usuaris de la UP estan demanant una matricula única, «la qual cosa és força raonable si tenim en compte el trastorn que provoca entre l'alumnat fer la matricula dues vegades a l'any». Segons han explicat, en primer lloc els alumnes han d'estar atents a la publicació del llibret que anuncia l'obertura del període de matriculació, i després han de desplaçar-se el dia establit, prou abans de l'hora de matriculació, per tal d'aconseguir número per a les poques places que s'ofereixen. D'aquesta manera, «la major part dels usuaris de la UP tenen dificultats per a dedicar el temps que demana aquest llarg i costós procés de matrícula, al qual hem d'afegir la problemàtica d'efectuar-la dues vegades a l'any».

Segons denuncien des del Bloc, han sigut els mateixos usuaris de la UP qui han demanat en repetides ocasions que aquesta matrícula es puga fer un sola vegada a l’any, per això des d’aquest partit demanen «que l'equip de govern de l’Ajuntament facilite aquesta tasca als usuaris, així com que l'import de la matrícula es puga fer efectiu mitjançant el pagament fraccionat, donat que alguns cursets tenen un preu força elevat». A més, des del Bloc se senten defraudats perquè no s'han exportat a la UP la totalitat dels cursets que es portaven a terme anteriorment des de la Regidoria de la Dona, amb la qual cosa consideren que «una vegada més estem davant d'una burla als ciutadans que feien ús d'aquest servei».

http://www.pagina26.com/

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.