• Inici
  •  » Debat general
  •  » El Bloc Insta A No Autoritzar Cap Expositor Del Gav A Expojove 2007

#1 19-12-2007 17:43:05

amunt
Membre

El Bloc Insta A No Autoritzar Cap Expositor Del Gav A Expojove 2007

EL BLOC INSTA L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A NO AUTORITZAR CAP EXPOSITOR DEL GAV A EXPOJOVE 2007
Classificat com a: Notícies — BLOC @ 6:31 pm
López Camps (BLOC): “L’alcaldessa hauria de recordar que l’any passat es va autoritzar la presència del GAV i es van haver de retirar els cartells on s’animava al boicot a productes catalans”
Quan falten pocs dies per a la inauguració de la 26a. edició d’Expojove, el Secretari Comarcal del BLOC de València, Ximo López Camps ha demanat l’ajuntament de València “que no autoritze la instal•lació de cap expositor de les joventuts del Grup d’Acció Valencianista (GAV) en atenció als problemes que aquest grup va generar en l’edició de la fira de l’any passat i a la implicació d’aquesta entitat en diversos episodis violents en les darreres setmanes”
López Camps ha recordat que en l’edició de 2006, “l’ajuntament va permetre que hi haguera una caseta del GAV a Expojove, fent oïdes sordes a la petició del BLOC perquè no s’autoritzara la seua presència” i des de la caseta del GAV, ha afegit López Camps, “es va animar a boicotejar els productes catalans i es van llançar consignes contra el govern de Catalunya, fins al punt que la direcció del certamen va haver de retirar alguns d’aquests cartells i enganxines”. Per tant, en opinió del dirigent nacionalista, “no tindria cap justificació que enguany es permetera de nou la presència a la fira d’una entitat els objectius i el modus operandi de la qual estan en les antípodes de l’esperit d’Expojove”.
El portaveu del BLOC a València ha recordat que fa només uns dies “alguns membres del GAV van agredir físicament els assistents a un acte al Casal Jaume I de Sueca, que una persona vinculada a l’entitat es va encadenar a l’estàtua de Jaume I el passat 9 d’octubre i que la mateixa entitat va distribuir uns pamflets per Meliana amb les fotografies i correus electrònics de dos professors de valencià i s’animava a “fer-los front””. A tot això s’afegeix, ha dit López Camps, “el boicot que la pròpia Rita Barberà va patir l’any passat en el lliurament dels premis Ciutat de València”, amb la qual cosa confia que l’equip de govern “actuarà en conseqüència i no permetrà que un grup d’aquestes característiques puga fer-se propaganda en un espai públic com Expojove”.
Oficina de Premsa del BLOC de València
València, 19 de desembre de 2007

Desconnectat

 

#2 20-12-2007 04:34:55

valcat
Membre

Re: El Bloc Insta A No Autoritzar Cap Expositor Del Gav A Expojove 2007

Dubte molt que l'Ajuntament de València no col·labore un any més amb les entitats secessionistes i terroristes (G.A.V) cedint-los espais per a la seua promoció. Això és molt greu, perquè és autoritzar la legalitat de la violència i el terrorisme davant la joventut, no oblidem que estem parlant d'EXPOJOVE. Ara, si ho fa tindrà la meua felicitació.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » El Bloc Insta A No Autoritzar Cap Expositor Del Gav A Expojove 2007

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.