• Inici
  •  » Debat general
  •  » Manifest de l'IIFV sobre el tancament dels repetidors de TV3

#1 17-12-2007 15:47:10

amunt
Membre

Manifest de l'IIFV sobre el tancament dels repetidors de TV3

Davant de la interrupció en una part del País Valencià de la recepció de TV3 i d’altres canals de la Corporació Catalana de Radiotelevisió per part del govern de la Generalitat Valenciana, l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana ha emés un document on manifesta:

Que, en un moment d’enriquiment de tota l’oferta comunicativa audiovisual i d’increment en el nivell internacional d’una comunicació sense fronteres, sorprén la imposició d’una decisió de base política que tendeix no sols a retallar l’oferta televisiva actual, sinó també a reprimir el dret dels ciutadans a rebre i a triar qualsevol opció d’aquesta oferta. Cal recordar que els valencians rebem el senyal televisiu de TV3 des de fa més de vint anys.

1

Que la mesura de clausurar les emissions és encara més greu si tenim en compte que ataca directament la difusió de la llengua pròpia dels valencians, llengua per la qual el govern valencià hauria de tenir una atenció especial.

2

Que la divulgació del valencià a través dels mitjans audiovisuals no pot quedar reduïda a l’escassa oferta que fa Radiotelevisió Valenciana. I per tant, és imprescindible continuar completant-la amb les emissions de TV3, de la mateixa manera que seria convenient que els canals autonòmics valencians arribaren a altres comunitats, especialment a les que comparteixen amb els valencians la mateixa llengua catalana, com són les Illes Balears i Catalunya.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Manifest de l'IIFV sobre el tancament dels repetidors de TV3

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.